Ratikka-juhla 8.8. verkossa

Tampereen Ratikka-ajan lähtölaskenta huipentuu sunnuntaina 8.8. klo 12-13.30 Ratikka-juhlaan. Tapahtuma näytetään suorana lähetyksenä verkossa. Koronatilanteen vuoksi Jugendtorin kansanjuhla on peruttu. Liity mukaan Ratikka-ajan lähtölaskentaan!

Ratikka-juhlan esiintyjät

Ratikka-juhlassa esiintyvät Diandra, Jenni Mustajärvi sekä Takomo ja lavalla nähdään myös esitys Tampereen Työväen Teatterin Matilda-musikaalista.

Juhlapuheet pitävät pääministeri Sanna Marin sekä Tampereen pormestari Lauri Lyly.

Ratikka-juhlan juontaa Sean Ricks ja lavalla nähdään myös Ratikan tekijöitä. Luonnollisesti myös Ratikoilla on oma roolinsa tapahtumassa.

Diandra Flores

Diandra

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista ja hän on tullut suurelle yleisölle tutuksi Idols-voittonsa lisäksi myös Tähdet, tähdet sekä The Voice Kids -ohjelmista. Diandran upeaa ääntä on kuultu myös mm. Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingleillä. Diandra on tunnettu energisenä kestosuosikkina keikkalavoilla. Tällä hetkellä artisti keikkailee jälleen aktiivisesti, lähes ennätystahdilla. Kuva: Warner Music Finland

Jenni Mustajärvi

Laulaja-lauluntekijä Jenni Mustajärvi on julkaissut kolme singleä. Tuorein ’Mitä et nää, sitä ei oo’ -kappale ilmestyy 18.10. Teksti on Mustajärven ja sävellys tuottaja-kitaristi Olli Anttilan. ”Ollin kanssa löydettiin biisiin oikeanlainen tunnelma, kasarisyntikka kohtaa Melrose Place -meiningin haikeine kitarasooloineen”. Jenni on tehnyt kappaleita myös isälleen Pate Mustajärvelle sekä noussut lavalle vierailevana solistina Popedan keikoilla. Jenni keikkailee duona ja triona sekä oman bändin kanssa. Jenni Mustajärvi on yksi kiinnostavimmista artistitulokkaista.

TAKOMO

TAKOMO on vuonna 2008 perustettu neljän rumpalin/tuottajan ryhmä, joka yhdistelee elektronisen musiikin elementtejä, lyömäsoitinten laajaa kirjoa sekä visuaalisia show-elementtejä uniikilla tavalla. Yhtye on esiintynyt näyttävällä ja energisellä rumpushowllaan laaja-alaisesti jo useiden vuosien ajan niin Suomessa kuin ulkomaillakin, mm. isoissa yritystapahtumissa, konserttisaleissa, yhteistyössä useiden eturivin artistien kanssa, sekä osana isompia kansainvälisiä produktioita ja showryhmiä.

Matilda-musikaali

Matilda-musikaali

Roald Dahlin kirjaan perustuva musikaali Matilda on hurmannut yleisön, kriitikot ja palkintoraadit ja on ollut Lontoon West Endin kestosuosikki jo vuodesta 2010. Se on saanut peräti yli 90 erilaista kansainvälistä palkintoa, joista 23 parhaan musikaalin kategorian ykkösenä. Matilda kertoo epätavallisesta tytöstä, joka värikkään mielikuvituksensa ja terävän älynsä turvin uskaltaa ottaa ohjat omiin käsiinsä ja muuttaa maailmaa. Suomessa kantaesitys nähdään 27.10.2021 Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä. Matilda-musikaalin valloittavat näyttelijät saapuvat esittämään kappaleen musikaalista Ratikka-juhlaan. Kuva: Tampereen Työväen Teatteri

Ratikka-juhlan juhlapuhujat

Pääministeri Sanna Marin
Pääministeri Sanna Marin
Pormestari Lauri Lyly
Tampereen pormestari Lauri Lyly
Sean Ricks
Tapahtuman juontaa Sean Ricks

Ratikka-juhla 8.8.

Ratikka-viikko ja Ratikka-juhla

Tampereella valmistaudutaan Ratikan liikennöinnin aloittamiseen yhteisen lähtölaskennan merkeissä. Lähtölaskenta alkaa 2. elokuuta käynnistyvän Ratikka-viikon merkeissä ja huipentuu 8. elokuuta järjestettävään Ratikka-juhlaan. Liity mukaan!

Ratikka-viikko ja Ratikka-juhla