Tampereen raitiotievarikko

Töihin raitiotievarikolle

Oletko tulossa töihin raitiotievarikolle? Tampereen raitiotievarikko sijaitsee Hervannassa. Sivulta löydät tietoa varikolle saapumisesta, varikon perehdytyksen suorittamisesta sekä varikon pelastussuunnitelman.

Töihin raitiotiealueen läheisyyteen

Suunnitteletko töiden tekemistä raitiotiealueen läheisyydessä? Tampereen Raitiotie Oy:ltä tulee aina hakea suostumus työskenneltäessä 4 m lähempänä ulommaista raitiotiekiskoa tai pysäkkialueella. Sivulta löydät mm. tarvittavat tiedot lupaprosessiin.

Erikoiskuljetukset

Oletko kuljettamassa yli 5 metriä korkeaa kuljetusta raitiotien yli tai ylittämässä raitiolaattoja, viherraiteita tai sepeliraiteita erikoiskuljetuskalustolla? Tällöin sinun on oltava yhteydessä Tampereen Raitiotie Oy:hyn hyvissä ajoin, vähintään muutamaa arkipäivää ennen kuljetusta.  Sivulta löydät tarvittavat lisätiedot erikoiskuljetuksiin.

Ohjeet

Sivulta löydät Tampereen Raitiotie Oy:n ohjeet varikolla ja raitiotiealueen läheisyydessä työskentelemiseen. Sivu on salasanasuojattu. Saat salasanan omalta yhteyshenkilöltäsi tai pyytämällä sen osoitteesta info (at) tampereenraitiotie.fi

Tampereen Ratikka Hämeensillalla

Tampereen raitiotien suunnitteluohje

Tampereen raitiotien suunnitteluohje kokoaa yhteen tärkeimmät suunnitteluperusteet, joilla on merkitystä raitiotien yleis- ja rakennussuunnittelun sekä tarvittavien tilavarausten, kuten asemakaavojen laatimisessa. Ohje sisältää teknisen suunnittelun kannalta keskeiset suositus- ja ääriarvot. Ohje on julkaistu marraskuussa 2020 ja mahdolliset päivitykset on kerrottu kunkin luvun lopussa.