Töihin raitiotievarikolle

Oletko tulossa töihin raitiotievarikolle? Tampereen raitiotievarikko sijaitsee Hervannassa. Sivulta löydät tietoa varikolle saapumisesta, varikon perehdytyksen suorittamisesta sekä varikon pelastussuunnitelman.

Tampereen Ratikan varikko

Töihin raitiotiealueen läheisyyteen

Suunnitteletko töiden tekemistä raitiotiealueen läheisyydessä? Tampereen Raitiotie Oy:ltä tulee aina hakea suostumus työskenneltäessä 4 m lähempänä ulommaista raitiotiekiskoa tai pysäkkialueella. Sivulta löydät mm. tarvittavat tiedot lupaprosessiin.

Erikoiskuljetukset

Oletko kuljettamassa yli 5 metriä korkeaa kuljetusta raitiotien yli tai ylittämässä raitiolaattoja, viherraiteita tai sepeliraiteita erikoiskuljetuskalustolla? Tällöin sinun on oltava yhteydessä Tampereen Raitiotie Oy:hyn hyvissä ajoin, vähintään muutamaa arkipäivää ennen kuljetusta.  Sivulta löydät tarvittavat lisätiedot erikoiskuljetuksiin.

Rakenteiden sijoittaminen radan läheisyyteen

Rakenteiden sijoittaminen Tampereen Ratikan radan läheisyyteen vaatii luvan Tampereen kaupungilta ja suostumuksen Tampereen Raitiotie Oy:ltä. On huomioitava, että nämä ehdot koskevat sekä väliaikaisia että pysyviä rakenteiden sijoittamisia. Sivulta löydät tarvittavat lisätiedot rakenteiden sijoittamiseen radan läheisyyteen.

Ohjeet

Sivulta löydät Tampereen Raitiotie Oy:n ohjeet varikolla ja raitiotiealueen läheisyydessä työskentelemiseen. Sivu on salasanasuojattu. Saat salasanan omalta yhteyshenkilöltäsi tai pyytämällä sen osoitteesta info (at) tampereenraitiotie.fi