Hiedanrannan Puutarhajuhlissa jutellaan myös Ratikan reittisuunnitelmista

Hiedanrannan Puutarhajuhlissa jutellaan myös Ratikan reittisuunnitelmista

17. elokuuta järjestettävä Hiedanrannan Puutarhajuhla on maksuton ja kaikille avoin koko perheen tapahtuma. Tulevan kaupunginosan yhteisöllinen kesäkauden päätösjuhla toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin ja Hiedanrannan toimijoiden kanssa.

Historiallinen kartano- ja tehdasalue täyttyy eri taiteenalojen esityksistä, työpajoista ja opaskierroksista. Alueella pääsee tutustumaan myös alueen historiaan sekä tämän hetkisiin kehityshankkeisiin. Tapahtuma alkaa lauantaina 17. elokuuta klo 11 kakkutarjoilulla. Koko päivän kestävät juhlat huipentuvat klo 18 alkaviin Hiedanrannan näköisiin lavatansseihin, joiden tahdeista vastaa Huojuva Komppi. Säävarauksella osa ohjelmasta siirretään Kuivaamolle ja Kartanoon. Tänä vuonna tapahtuma-alue laajenee Lielahden kartanon ympäristöstä myös uudelle saunalavalle sekä Kuivaamolle.

Kulttuuriohjelman lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan uusimpiin suunnitelmiin tulevaisuuden kestävästä ja älykkäästä kaupunginosasta. Lielahden kartanon suunnittelukonttorissa on mahdollisuus tavata kaupunginosan kaavoittajia ja kehittäjiä ja tutustua alueen päivitettyyn yleissuunnitelmaan sekä Hiedanrannan läpi kulkevan raitiotien reittisuunnitelmiin.

Lue lisää: https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2019/08/13082019_1.html