Škoda Transtech hakee Tampereen Ratikan kunnossapitopäällikköä ja huoltoasentajia – Infotilaisuus rekrytoinneista verkossa 25.3.

Škoda Transtech hakee Tampereen Ratikan kunnossapitopäällikköä ja huoltoasentajia – Infotilaisuus rekrytoinneista verkossa 25.3.

Haluatko päästä osaksi upouuden Tampereen Ratikan menestystarinaa vastaten huippumodernin joukkoliikennevälineen saumattomasta toimivuudesta ja teknisestä ylläpidosta? Škoda Transtech rekrytoi nyt Tampereen raitiovaunuvarikolle kahdeksan huoltoasentajaa sekä kunnossapitopäällikön. Tutustu työtehtäviin ja osallistu verkossa järjestettävään rekrytointi-infotilaisuuteen 25.3. klo 15.

Skodan huoltoasentajia Tampereen testiratikassa
Kuva: Škoda Transtech

Škoda Transtech hakee kahdeksaa huoltoasentajaa Tampereen raitiovaunujen huoltovarikolle. Tehtävässä työskennellään osana huoltotiimiä, jossa pidetään huoli, että raitiovaunu säilyttää moitteettoman turvallisuutensa ja toimintakykynsä. Huoltoasentajan työt sisältävät vaihtelevia ennakkohuolto-, huolto- ja vianhakutehtäviä, jotka tapahtuvat pääosin uuden Tampereen varikon työskentelytiloissa. Nopeatempoinen työ ja monipuoliset vaihtelevat tehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Huoltoasentajat palkataan toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin, joissa työskennellään keskeytymättömässä kolmivuorotyössä.

Yritys hakee Tampereelle myös kunnossapitopäällikköä. Kunnossapitopäällikkönä tulet johtamaan Tampereen huoltovarikon toimintoja, ja tärkeänä osana tehtäviäsi korostuu noin 15-henkisen varikkotiimin päivittäisjohtaminen ja lähiesimiehen tehtävät. Vastaat siitä, että Tampereen Ratikan huoltotoimenpiteet sujuvat laadukkaasti, turvallisesti ja tehokkaasti suunnitelmien mukaan, jotta raitiovaunu säilyttää moitteettoman turvallisuutensa ja toimintakykynsä. Kunnossapitopäällikön monipuoliseen tehtäväkenttään sisältyy lisäksi asiakassuhteiden hallintaa ja yhteydenpitoa liikenneviranomaisiin, budjetoinnista ja taloustavoitteista vastaamista, sekä jatkuvaa varikon ja huoltotoimintojen kehittämistä huomioiden työ- ja raideturvallisuuden, kustannustehokkuuden ja laatutekijöiden asettamat vaatimukset. Kunnossapitopäällikkö palkataan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Rekrytointi-infotilaisuus verkossa – ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu rekrytointeja koskevalle verkkoluennolle alapuolella olevan linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittaudu >

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla.

Lisätietoja:

huoltoasentajan tehtävästä >

kunnossapitopäällikön tehtävästä >

rekrytointi-infotilaisuudesta >

www.transtech.fi

Lue myös:

Ratikan ammatteja: huoltoasentaja tuntee vaunun tekniikan läpikotaisin >