2030 on lähempänä kuin huomaatkaan

2030 on lähempänä kuin huomaatkaan

2030 on lehti Tampereen kaupunkiseudun asukkaalle, joka arvostaa kestävää, toimivaa ja turvallista arkea – nyt ja tulevaisuudessa.

2030 on täysin uudenlainen, vahvasti paikallinen julkaisu. Se tarjoaa lukijalle niin arkea sujuvoittavaa hyötytietoa ja ratkaisuja arjen kestäviin valintoihin kuin myös hyviä fiiliksiä sekä valoisia näköaloja tulevaisuuteen.

Lehden aiheet nousevat niistä konkreettisista ja lähes itsestäänselvyyksinä pidetyistä asioista, jotka ovat välttämättömiä kaupunkilaisen hyvin rullaavalle arjelle. Näitä ovat energian- ja vedenkäyttöön liittyvät palvelut, jätteiden käsittelyn ja hyödyntämisen ratkaisut sekä mutkaton liikkuminen arjessa – eli niin yksityisen kuin joukkoliikenteen palvelut.

Lehteä julkaisevat Tampereen Raitiotie Oy:n lisäksi Tampereen Sähkölaitos, Tampereen Vesi, Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo, Pirkanmaan Jätehuolto ja Finnpark.

– Nämä yhtiöt tekevät tiiviistä ja hyvää yhteistyötä. Yhtenä osoituksena siitä on tämä 2030-lehtikin. Kun hommat ovat isoja ja töitä paiskitaan yhteistuumin, on lopputuloskin useimmiten parempi kuin yksin yrittäessä. Siitä kiittää niin kaupunkilainen kuin luontokin, sanoo 2030-lehden päätoimittaja Pertti Suuripää.

Lehden keskeisiä teemoja ovatkin kestävät ratkaisut yhtiöiden toiminnassa. Lehden aiheet katsovat pitkälle tulevaisuuteen ja kertovat niistä kustannustehokkaista, älykkäistä ratkaisuista, joiden avulla yhtiöt rakentavat vetovoimaista, hiilineutraalia Tampereen kaupunkiseutua.

2030-lehden painos on noin 210 000 ja se jaetaan julkisena tiedotteena talouksiin Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Ylöjärven ja Kangasalan alueella. Lehden ensimmäinen numero ilmestyy torstaina 22. marraskuuta 2018.

Lisätietoja:
Pertti Suuripää, päätoimittaja (Tampereen Sähkölaitos), p. 050 373 8774, pertti.suuripaa@sahkolaitos.fi