Nysse tiedottaa: Nysse-matkat sisältyvät päiväkohtaisiin Särkänniemi-rannekkeisiin koko kesän

Särkänniemen verkkokaupasta ostetut, päiväkohtaiset Särkänniemi-rannekkeet sisältävät myös matkat Särkänniemeen ja takaisin Nyssen busseilla ja ratikoilla. Yhteistyöpilotti jatkuu kaikkina huvipuiston aukiolopäivinä 21.9.2024 saakka.

Särkänniemen Ratikkapysäkki ja Pouta Possu
Kuva: Särkänniemi

Särkänniemen verkkokaupasta ostetut, ostohetkellä vierailupäivään sidotut Särkänniemi-rannekkeet sisältävät myös matkat Särkänniemeen ja takaisin Nyssen busseilla ja ratikoilla kaikilla vyöhykkeillä kesäkauden loppuun 21.9.2024 saakka. Särkänniemi-vierailujen hiilijalanjäljen pienentämiseen tähtäävä Särkänniemen ja Nyssen yhteistyöpilotti oli aiemmin ajoitettu toukokuulle, mutta hyvien kokemusten vuoksi pilottia jatketaan läpi kesän.

– Nyt pilottivaiheessa matkalippu sisältyy teknisistä syistä johtuen vain verkkokaupasta ostettuihin päiväkohtaisiin Särkänniemi-rannekkeisiin, mutta tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa Särkänniemen rannekkeisiin sisältyisi aina joukkoliikenteen matkalippu. Automatkat Särkänniemeen ja takaisin muodostavat tällä hetkellä suurimman osan huvipuistopäivän hiilijalanjäljestä, kertoo Särkänniemen myynti- ja markkinointijohtaja Heikki Ihanamäki.

Ranneke tai lipputoimitusviesti toimii matkalippuna

Särkänniemi-rannekkeisiin sisältyvä matkustusoikeus on voimassa kaikilla Nysse-alueen vyöhykkeillä aina kyseiseen Särkänniemi-rannekkeeseen sidottuna päivänä klo 9.00 alkaen puoleen yöhön asti.

Edun saa kyseisen päivän Särkänniemi-rannekkeella tai sähköpostiin tulleella Särkänniemi-rannekkeen lipputoimitusviestillä, ja sen käyttäminen on helppoa: lipputoimitusviestissä tai rannekkeessa oleva QR-koodi leimataan suoraan bussin tai ratikan lippulaitteella. Matkustusoikeus tulee vahvistaa kaikilla matkoilla aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa.

Etu koskee pilotin aikana vain Särkänniemen verkkokaupasta ostettuja, päiväkohtaisia Särkänniemi-rannekkeita, joissa voimassaolopäivä on valittu ostohetkellä. Etu on voimassa myös, jos rannekkeen voimassaolopäivää on vaihdettu myöhemmin maksamalla mahdollinen päiväkohtaisten hintojen erotus. Etu on voimassa myös niissä verkkokaupasta ostetuissa, päiväkohtaisissa Särkänniemi-rannekkeissa, jotka on ostettu jo aiemmin viime marraskuusta alkaen.

Matkustusoikeus ei sisälly Särkänniemi-ranneke, avoin -nimiseen tuotteeseen, jossa vierailupäivä valitaan lisämaksutta myöhemmin, eikä paikan päältä tai muun ennakkomyynnin kautta ostettuihin rannekkeisiin, Huvilaiterannekkeisiin, Koululaisrannekkeisiin, Kohderannekkeisiin tai kertalippuihin.

– Jos ei ole varma, minkä tuotteen on ostanut, tuotenimi kannattaa varmistaa Särkänniemen verkkokaupasta tulleesta lipputoimitusviestistä. Särkänniemi-ranneke, jonka vahvistusviestissä on tieto voimassaolopäivästä, on ranneke, joka sisältää Nysse-matkat, kertoo Ihanamäki.

Särkänniemeen pääsee jatkossa ratikalla 1

Kesän liikennöintikausi tuo maanantaista 3.6. alkaen pieniä muutoksia Särkänniemeen saapumiseen. Jatkossa Särkänniemen ratikkapysäkille pääsee ratikalla 1 aiemman kolmosen sijaan. Bussilla pääsee Särkänniemen pihaan asti sekä linjalla 2 että linjalla 14.

– Matkustaminen Nyssen kyydissä erilaisiin kesätapahtumiin on helppoa ja huoletonta. On hienoa, että yhteistyömme Särkänniemen kanssa jatkuu ja voimme näin edistää kestäviä vapaa-ajan joukkoliikennematkoja, Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita sanoo.

www.nysse.fi

Lue myös: