Nysse tiedottaa: Työtaistelu pysäyttämässä ratikkaliikenteen torstaina 23.11.2023

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL ry) ilmoittama poliittinen työtaistelu Pirkanmaalla vaikuttaa Ratikan liikennöintiin torstaina 23.11.2023. Perutut bussi- ja ratikkavuorot voi tarkistaa lakkopäivänä Nyssen reittioppaasta, jonne lisätään ajettavia vuoroja sitä mukaa, kun liikennöitsijät näkevät töihin tulevien kuljettajien määrän.

Tampereen Ratikka Itsenäisyydenkadulla
Tampereen Ratikka Itsenäisyydenkadulla. Kuva: Wille Nyyssönen/Tampereen Raitiotie Oy

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL ry) ilmoittama poliittinen työtaistelu Pirkanmaalla vaikuttaa myös Tampereen seudun joukkoliikenteeseen torstaina 23.11.2023 alkaen klo 02:00 ja päättyen perjantaina 24.11. klo 01:59.

Torstaina ennen klo 02:00 lähtevät vuorot ajetaan vielä päätepysäkilleen. Perjantaina liikennöinti käynnistyy klo 03:45.

Ratikkaliikenteen lakko on pysäyttämässä kokonaan, sillä Tampereen Ratikan linjat 1 ja 3 ovat lakon piirissä. PÄIVITYS: Ratikkaliikenteen lisäksi koko Nysse-alueen bussiliikenne pysähtyy.  Asiakkaiden on hyvä varautua häiriöihin ja puuttuviin vuoroihin, ja harkita mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä ja etätyön tekemistä.

Perutut bussi- ja ratikkavuorot voi tarkistaa Nyssen reittioppaasta, jonne ne pyritään viemään keskiviikkoon 22.11. klo 16 mennessä. Tämän jälkeen reittioppaaseen lisätään ajettavia vuoroja sitä mukaa, kun liikennöitsijät näkevät töihin tulevien kuljettajien määrän. Reittioppaan tietoja päivitetään siis jatkuvasti vielä lakkopäivänäkin. Matkustajan kannattaa tarkistaa oman lähtönsä tiedot juuri ennen lähtöä.

Reittioppaan lisäksi perutut vuodot näkyvät myös Nyssen poikkeustilanteet-sivulla ja poikkeusinfossa X-viestipalvelussa.

Mahdollisista kausilippujen hyvityskäytännöistä tiedotetaan Nyssen verkkosivuilla tilanteen päättymisen jälkeen.

Lue Nyssen päivitetty uutinen:

Työtaistelu laajenee: koko Nysse-alueen ratikka- ja bussiliikenne pysähtymässä torstaina 23.11.2023 >