Opiskelija – Osallistu 72 tunnin liikennehaasteeseen!

Opiskelija – Osallistu 72 tunnin liikennehaasteeseen!

72 tunnin liikennehaaste on Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille suunnattu 72 tunnin aikana suoritettava liikenneaiheinen kilpailu. Kilpailun tavoitteena on löytää innovatiivisia ja uusia ratkaisuja Tampereen kaupunkiympäristöön mm. liikkumisen, arkielämän sujuvuuden ja elinkeinojen näkökulmista käyttäjälähtöisesti. Tarkempi tehtävänanto paljastetaan kilpailun ensimmäisenä päivänä.

Tampere ilmakuva
Kuva: Laura Vanzo

Vuoden 2019 kilpailu järjestetään 19.-22.11. yhteistyössä Rambollin, Tampereen kaupungin, Pirkanmaan ELY-keskuksen sekä Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa.

Kilpailun voittajajoukkue palkitaan kahden päivän ”Liveable Cities” -opintomatkalla Kööpenhaminaan. Opintomatkalla tutustutaan paikallisen oppaan johdolla Tanskan pääkaupungin liikennejärjestelmään ja kaupunkisuunnitteluratkaisuihin.

Matkan ajankohta on alkuvuosi 2020 (tarkka ajankohta sovitaan voittajajoukkueen kanssa). Palkintoon sisältyy edestakaiset matkat (junaliput ja lennot), majoitus kahden hengen huoneissa, siirtymiset Kööpenhaminassa kohteiden välillä sekä ruokailut.

Matkan järjestää Ramboll Group.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 2.10.2019 klo 23:59 mennessä.

Lisätietoa kilpailusta: http://projektit.ramboll.fi/liikennehaaste2019/index.html

Aiempina vuosina järjestettyihin kilpailuihin voit käydä tutustumassa osoitteissa: