PunaMusta valittu vastaamaan Tampereen Ratikan sisä- ja ulkomainonnan toteutuksesta – Mainostilaa voi jo tiedustella

PunaMusta valittu vastaamaan Tampereen Ratikan sisä- ja ulkomainonnan toteutuksesta – Mainostilaa voi jo tiedustella

Tampereen Raitiotie Oy on valinnut PunaMusta Oy:n vastaamaan Tampereen Ratikan sisä- ja ulkomainonnan suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Ratikan mainostilan myynti alkaa kevään 2020 aikana. Ensimmäiset mainokset Ratikoissa nähdään, kun kaupallinen koeliikennöinti aloitetaan 1.4.2021.

Havainnekuva Tampereen Ratikasta Tuulensuussa
Havainnekuva Tampereen Ratikasta Tuulensuussa. Kuva: Tampereen kaupunki / Sitowise Oy

Tampereen Raitiotie Oy:n ja PunaMusta Oy:n solmiman sopimuskauden mitta on viisi vuotta. Sopimusta on mahdollista jatkaa vielä kaksi vuotta sen jälkeen. Myytäväksi tulevat raitiovaunujen sisätiloissa olevat digipinnat sekä kolmen vaunun ulkopinnat kokoteippauksina.

– Tampereen Ratikka kiinnostaa useita toimijoita mainospintana ja olemme saaneet jo kehitysvaiheessa siitä kyselyitä. Olemme iloisia päästessämme aloittamaan PunaMustan kanssa yhteistyön asian tiimoilta ja voidessamme tarjota halukkaille mahdollisuutta näkyä Ratikan matkassa, Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö selostaa.

– PunaMusta on sitoutunut pienentämään hiilijalanjälkeään ja tukee näin myös kaupungin tavoitetta olla hiilineutraali vuonna 2030, Sirviö jatkaa.

PunaMusta Oy on kotimainen yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen, ja sen osaamista ovat niin markkinoinnin digiportaalit, digitaaliset näyttöratkaisut, mainos- ja digipainaminen, messumateriaalit, suurkuvat kuin asiakas- ja aikakauslehdetkin.

– Mediamyynti on osa PunaMusta Median strategian mukaista toimintaa, jossa vastaamme perinteisen painamisen laskuhaasteisiin tavoittelemalla uusia markkina-alueita liiketoimintaamme laajentamalla. Tampereen raitiotiehanke antaa tähän hyvän mahdollisuuden ja olemme innostuneina valmiit ottamaan haasteen vastaan sekä olemaan mukana Tampereen kaupunkikuvan kehittämisessä, kertoo PunaMusta Oy:n asiakkuusjohtaja Timo Peltoniemi.

PunaMusta aloittaa Tampereen Ratikan mainostilan myynnin kevään 2020 aikana. Alustavat yhteydenotot voi lähettää jo nyt osoitteeseen ratikka@punamusta.com.

Lisätietoja:

Pekka Sirviö, toimitusjohtaja
Tampereen Raitiotie Oy
pekka.sirvio@tampereenraitiotie.fi
puh. 040 334 5798

Timo Peltoniemi, asiakkuusjohtaja
PunaMusta Oy
timo.peltoniemi@punamusta.fi
puh. 010 2308 364

PunaMusta on osa PunaMusta Media -konsernia, joka kuuluu Laakkonen Yhtiöihin. PunaMusta toimii asiakkaan kumppanina markkinointiprosessin kaikissa vaiheissa suunnittelusta palvelulogistiikkaan. Yhtiö palvelee ympäri Suomea.