Ratikan väliaikaisen taiteen ideahaku on avattu!

Ratikan väliaikaisen taiteen ideahaku on avattu!

Ratikkataidetta Tampereella

Nyt etsitään hulluja, luovia ja visuaalisesti kiinnostavia ideoita ratikan ja Tampereen keskustan työmaa-aikaista ilmettä piristämään!

Tampereen keskustan katukuvaa hallitsevat toistaiseksi raitiotietyömaan suoja-aidat, mutta kohta entistä vahvemmin myös taide. Kesästä asti aitoja on koristanut ratikka-aiheiset sarjakuvat ja nyt aidat alkavat saada väriä myös muista taiteen lajeista. Uusimpana lisäyksenä on Jaakko Himasen ja Vesa Toukomaan luotsaama yhteisöllinen teos ”Nähdä metsä puilta”, jossa nähdään Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän oppilaiden maalauksia.

Kaikki halukkaat voivat osallistua ideahakuun alustavilla tai jo pidemmälle viedyillä ajatuksilla. Voit osallistua lähettämällä ideasi siitä, mitä haluaisit toteuttaa. Täydennä ideaasi halutessasi selventävillä työnäytteillä tai ideakuvilla. Liitä mukaan myös cv:si. Haku on avoinna 1.2.–31.5.2019 www.tampereenratikka.fi/ratikantaide -sivuilla olevalla hakulomakkeella.

Hakemuksista poimitaan joustavasti 1-5 hakijaa, jotka pääsevät toteuttamaan ideansa ja joilta tilataan työstä tarkempi luonnos. Valinnan toteutettavista hankkeista tekee Ratikan taiteen ohjausryhmä.