Ratikkakahvilan pitäjäksi valittiin Brander Oy

Ratikkakahvilan pitäjäksi valittiin Brander Oy

Tampere Tunnetuksi ry:n avoimeen yrittäjähakuun tuli kahdeksan tarjousta, neljä yritystä haastateltiin. Mielenkiintoisten esitysten joukosta yhdistyksen hallitus valitsi Ratikkakahvilan pitäjäksi Brander Oy:n, jolla on lähes 100 vuoden ajalta kokemusta kahviloiden pidosta Tampereen keskustassa.

Brander Oy tuo aamukahvit Keskustorille        

Branderin Ratikkakahvila on avoinna aamusta alkaen, jolloin saamme yhteiselle Keskustorille torikahvilan. Toiveena on, että Ratikkakahvila tulee olemaan suosittu nähtävyys, jota tullaan katsomaan lähempää ja kauempaa.

Ratikkakahvila koostuu 150 neliön puupinnoitetusta terassista, vanhasta HKL:n liikenteestä poistetusta raitiovaunusta, jonne on tehty 30 asiakaspaikkaa sekä myyntikontista jossa sijaitsee myös wc.

Vanhasta raitiovaunusta saa myös Tampereen uuden raitiotien infomateriaalia. Ratikkakahvila-hankkeen tavoitteena on elävöittää kaupunkikulttuuria ja kaupunkitilaa läntisessä keskustassa, parantaa Keskustorin keskiosan viihtyisyyttä, turvallisuutta ja palveluita sekä olla helposti lähestyttävä ja kiinnostava Tampereen Ratikan infopiste.

Ratikkakahvilan ympäristöön tuodaan maakuntamuseon laatimaa digitaalista sisältöä viereiseen puistoon sijoitettavaan näyttelytoteemiin.

LISÄTIEDOT:
Toiminnanjohtaja Riikka Töytäri
Tampere Tunnetuksi ry
puh. 040 582 1949
riikka.toytari (at) tamperetunnetuksi.fi

Ratikkakahvilan pitäjän yhteystiedot:
Toimitusjohtaja Eerikki Lounamaa
Brander Oy
puh. 050 5970733
eerikki.lounamaa (at) brander.fi

Tampere Tunnetuksi ry on vuonna 1965 perustettu Tampereen keskustan kehittämisyhdistys, joka mm. järjestää tapahtumia, hallinnoi alueita ja markkinoi keskustaa Tampere Tunnetuksi Passin avulla. Jäseninä ovat kivijalkaliikkeet, taloyhtiöt, tavaratalot ja kulttuuritoimijoita.

Teksti: Tampere Tunnetuksi ry