Tampereen Kalevassa tapahtuneen sähköratavaurion korjaus etenee

Tampereen Kalevassa tapahtuneen sähköratavaurion korjaus etenee

Kalevassa Rieväkadulla tapahtuneen raitiotien sähköratavaurion tapahtumapaikka on raivattu ja korjaustyöt ovat käynnissä. Tieliikenteen reitit on palautettu normaaliksi ja Tampereen Ratikan kunnossapitoallianssi jatkaa radalla syntyneiden vaurioiden korjaamista paikan päällä. Sähköratavaurioiden korjaamisen arvioidaan valmistuvan torstaiaamuun mennessä. 

Vaurio sattui maanantaiaamuna noin klo 8 aikaan, kun kuorma-auton pystyasennossa ollut lava osui ajojohtimiin. Ajolankaa irtosi ja putosi arviolta 400-500 metrin matkalta. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa ulkopuolisille, mutta vaurio aiheutti häiriötä liikenteelle ja keskeytti Tampereen Ratikan koulutusajot.

  • Erittäin harmittava tapahtuma kesken aamuliikennettä, mutta onneksi tilanteesta ei aiheutunut kenellekään vaaraa. Tämänkaltaisia vahinkoja voi raitiotiemaailmassa tapahtua, ja siksi olemme varautuneet poikkeustilanteisiin etukäteen, Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö toteaa.

Tampereen Ratikka tekee tapahtuman osalta tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Uusin tieto tapahtuneesta päivitetään tarkemmin Tampereen Ratikan Twitterissä @TampereRatikka ja Facebookissa @TampereenRatikka.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Pekka Sirviö
Tampereen Raitiotie Oy
puh. 040 334 5798
pekka.sirvio (at) tampereenraitiotie.fi