Tampereen Raitiotie Oy rekrytoi: Kalustoinsinööri

Tampereen Raitiotie Oy etsii motivoitunutta ja kokenutta kalustoinsinööriä. Vastaat tehtävässä kunnossapitokaluston hankintaan liittyvistä määrittely-, suunnitteluttamis- ja valvontatehtävistä. Raportoit tehtävässä kalustopäällikölle ja olet tiiviissä yhteistyössä palveluntuottajien, yhteistyökumppanien sekä Tampereen Raitiotie Oy:n oman organisaation eri yksiköiden kanssa.

Tampereen Ratikka varikolla
Kuva: Pasi Tiitola/Tampereen Raitiotie Oy

Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat Tampereen Raitiotie Oy:n omistaman kaluston ja sen kunnossapitoa koskevat kehityshankkeet, kunnossapidon- ja elinkaarenhallinta ja niihin liittyvä raportointi, yhtiön omaisuuteen liittyvien takuuasioiden hallinta ja organisointi sekä infran kunnossapitoallianssiin osallistumien kaluston kunnossapitolaitteiden käytettävyyden ja toiminnallisuuksien osalta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta kunnossapidon kaluston suunnittelusta, hankinnasta ja ylläpidosta sekä kokemusta palveluntuottajien kanssa toimimisesta. Sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot, itsenäinen työote sekä innostunut ja proaktiivinen asenne. Toimit tehokkaasti muuttuvissa tilanteissa ja paineen alla. Koulutuksesi on tekninen, esimerkiksi kone- tai sähköautomaation alalta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän mielenkiintoisessa työympäristössä. Tehtävä on kokoaikainen ja työsopimus toistaiseksi voimassa oleva. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat Tampereen Ratikan varikolla Tampereen Ruskossa. Henkilöstöllämme on käytössään matkapuhelinetu, lounas- ja virike-edut sekä matkalippuetu joukkoliikenteeseen. Työilmapiirimme on positiivinen ja mukava: KivaQ-työhyvinvointikyselyn mukaan meillä viihdytään lähimpien työkavereiden kanssa erittäin hyvin! (9,17 asteikolla 1–10)

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 5.5. mennessä osoitteeseen www.armstrongnext.fi/talent

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Armstrong Nextin kanssa. Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Armstrong Nextin konsultti Teemu Vuorinen, 0400 610 0041 ja Tampereen Raitiotie Oy:n Mika Luutikivi, 040 3532 012 (tiistaisin kello 10–11 ja perjantaisin kello 12–14).

Yrityksestämme

Tampereen Raitiotie Oy on osakeyhtiö, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Yhtiön osakkaina ovat Kangasalan kaupunki, Pirkkalan kunta ja Ylöjärven kaupunki. Yhtiö vastaa tilaajana Tampereen raitiotieinfrastruktuurin rakentamisesta, kalustohankinnasta ja rahoituksen järjestämisestä sekä raitiotiejärjestelmän toimivuudesta. Tampereen Raitiotie Oy kehittää raitiotiestä tulevaisuuden liikennejärjestelmää, joka tukee kaupunkiseudun kasvua.

Meillä teet merkityksellistä työtä kaikkien rakastaman Tampereen Ratikan parissa ja vaikutat omalta osaltasi Suomen vetovoimaisimman kaupunkiseudun kasvuun ja kehitykseen. Eri alojen asiantuntijoista koostuvassa motivoituneessa ja työkavereita tukevassa tiimissämme ei turhia pönötetä. Työt tehdään rennolla, ripeällä ja rohkealla otteella, minkä ansiosta saammekin usein vastata kysymykseen, miten meillä saadaan niin paljon aikaan. Eniten nautimme siitä, että työmme näkyy konkreettisesti Tampereen seudun kaupunkikuvassa nyt ja tulevaisuudessa. 

Lue myös: