Nysse tiedottaa: Tapahtumalippu kaikkiin Ilveksen Tammelan stadionilla pelattaviin Veikkausliiga-otteluiden lippuihin ja kausikortteihin

Ilveksen kaikkien Tammelan stadionilla pelattavien Veikkausliiga-otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkaoikeuden Nysse-liikenteessä.

Tammelan Stadion
Kuva: Tampereen kaupunki/Skyfox Marko Kallio

Nysse ja Ilveksen Veikkausliigajoukkue ovat sopineet tapahtumalippuyhteistyöstä Tammelan stadionilla pelattavien Veikkausliiga-otteluiden osalta. Yhteistyön kautta halutaan mahdollistaa katsojille maksuton ja mahdollisimman vaivaton, sekä vastuullinen vaihtoehto saapua Ilveksen ottelutapahtumiin 

– Tämä on mahtava juttu. Ottelulippuun ja kausikorttiin kuuluva matkustusoikeus tuo saapumiseen helppoutta ja vaivattomuutta, mutta on samalla myös merkittävä ottelutapahtuman vastuullisuuden näkökulmasta. Toivottavasti katsojat ottavatkin asian heti omakseen ja saamme bussit, ratikat ja lähijunat pullistelemaan Ilves-kannattajista alusta asti, sanoo Ilveksen yhteisö- ja vastuullisuusasioista vastaava Olli Vakkala.

– Olemme iloisia voidessamme yhdistää joukkoliikennematkat nyt myös Ilveksen Veikkausliiga-ottelulippuihin. Tämä mahdollistaa sujuvan ja vaivattoman matkustamisen Ilveksen kotiotteluihin ja auttaa vähentämään ruuhkia Tammelan stadionin ympäristössä. Tapahtumalippu on jo osoittanut toimivuutensa paikallisissa jääkiekon Liiga-otteluissa, ja saamamme palaute on ollut erittäin myönteistä. On hienoa nähdä, miten tämä uusi yhteistyö Ilveksen kanssa otetaan vastaan, sanoo joukkoliikennejohtaja Mika Periviita.

Tammelan stadion on joukkoliikenteellä erittäin hyvin saavutettavissa. Ottelulipun matkustusoikeus on voimassa ottelupäivänä. Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä pääsylipun viiva- tai QR-koodia lippulaitteella jokaisella matkalla, erillistä Nysse-lippua ei tarvita.

Lipulla voi matkustaa

  • Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa (Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdessa)
  • VR:n lähi- ja kaukojunaliikenteessä yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere 
  • Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

Lisätiedot nysse.fi/tapahtumalippu >

Lue myös: