Tampereen Raitiotie Oy rekrytoi: Projekti-insinööri infran hallintaan ja kehittämiseen

Projekti-insinöörin tehtävässä tulet varmistamaan ratateknisen osaamisen tulevissa ja käynnissä olevissa raitiotien kehityshankkeissa. Osallistut raitiotiejärjestelmän rakentamiseen ja ylläpitoon liittyviin teknisiin määrittelyihin, sekä infran kunnossapidon, rakentamisen, suunnittelun ja takuutöiden ohjaukseen. Tulet suunnittelemaan ja toteuttamaan palveluntuottajien auditointeja. Hallinnassasi on infraan liittyvät projektit ja niiden riskienhallintaan liittyvät tehtävät.

Tampereen Ratikka Hämeenkadulla
Tampereen Ratikka Hämeenkadulla. Kuva: Pasi Tiitola/ Tampereen Raitiotie Oy

Projekti-insinööri vastaa raportoinnista ja siihen liittyvien dokumentaation ylläpidosta, kehittämisestä ja tuottamisesta. Tehtäviin kuuluu myös turvallisuuspoikkeamien analysointi ja tutkinta.

Muita projekti-insinöörin työhön kuuluvia tehtäviä ovat tilausten valmistelu, talouden ja takuuasioiden hallinta, sekä omaisuuden hallinnan ylläpito ja kehittäminen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kykyä hahmottaa ja hallita suuria kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. IT-taitosi ovat ajan tasalla.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen Suomen parhaan raitiotiejärjestelmän parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin Senior Search Consultant Tero Hassinen p. 050 388 3039, tero.hassinen@eezy.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Eezy Personelin sivujen kautta www.eezypersonnel.fi viimeistään 16.5.2022

Haku alkaa 29. huhtikuuta 2022 ja päättyy 16. toukokuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Tampereen Raitiotie Oy

Tampereen Raitiotie Oy on Tampereen kaupungin omistama yhtiö, joka vastaa tilaajana Tampereen raitiotieinfrastruktuurin rakentamisesta, kalustohankinnasta ja rahoituksen järjestämisestä sekä raitiotiejärjestelmän toimivuudesta, kun liikennöinti alkaa kahdella linjalla vuonna 2021. Yhtiön tehtävänä on yhdessä kaupungin ja Raitiotieallianssin kanssa varmistaa hankkeen kustannusarvion ja aikataulun pitäminen sekä toteuttaa raitiotien rakentaminen turvallisesti ja niin, että töistä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa kaupunkilaisille ja alueen yrittäjille. Lisäksi yhtiö on mukana kehittämässä raitiotiestä tulevaisuuden liikennejärjestelmää, joka tukee kaupunkiseudun kasvua.

Lue lisää: www.tampereenratikka.fi/tampereen-raitiotie-oy/

Lue myös: