Tampereen Ratikalle Aamulehden Valo-palkinto

Tampereen Ratikka on voittanut yleisöäänestyksen Aamulehden Valo-palkinnon ”Kasvua Pirkanmaalle”-sarjassa.

Tampereen Ratikka Hämeenkadulla
Aamulehden Valo-palkinnon Kasvua Pirkanmaalle -sarjan voitti Tampereen Ratikka 1 994 äänellä. Kuva: Wille Nyyssönen/Tampereen Raitiotie Oy

Aamulehti jakaa vuosittain Valo-palkintoja ihmisille, yrityksille ja tahoille, jotka ovat lisänneet omalla työllään Pirkanmaan hyvinvointia ja menestystä. Valo-palkintoja jaetaan neljässä kategoriassa, jotka ovat ”Kasvua Pirkanmaalle”, ”Hyvinvointia Pirkanmaalle”, ”Kulttuurielämyksiä Pirkanmaalle” ja ”Urheiluelämyksiä Pirkanmaalle”. Ehdokkaat asettaa toimitus ja voittajat ratkaisee yleisöäänestys.

Tampereen Ratikka on yksi Valo-palkinnon voittajista. Samassa kategoriassa Ratikan kanssa olivat ehdolla Pirkanmaan puolustusteollisuus ja Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat.

– Palkinnon voittaminen tuntuu erittäin hyvältä koko Tampereen Ratikka -perheemme puolesta. Palkinto on iso kiitos jokaiselle, joka on ollut mukana Ratikan matkalla yhteistä menestystämme rakentamassa. Erityisen merkityksellisen siitä tekee se, että voittajan on valinnut yleisö. Ylläpidämme ja kehitämme Ratikan järjestelmää paitsi matkustajille myös koko kaupunkiseutumme hyväksi, Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö kiittää.

Aamulehti 1.12.2023:
Tässä ovat Aamulehden Valo-palkintojen uudet voittajat – eniten ääniä keräsivät Tappara ja ratikka
Aamulehti 1.12.2023:
Ratikan toimitusjohtaja muutti keskustaan ja luopui autostaan – Nyt hän kertoo, miten kiistellystä jättihankkeesta tuli kaupungin vetonaula

Lisätietoja:

Pekka Sirviö
Toimitusjohtaja
Tampereen Raitiotie Oy
puh. 040 334 5798
pekka.sirvio (at) tampereenraitiotie.fi

Lue myös: