Tampereen Ratikan uusi Ratikka-aika -verkkojulkaisu palvelee tiedonjanoisia

Tampereen Ratikan uusi Ratikka-aika -verkkojulkaisu palvelee tiedonjanoisia

Tampereen Ratikka palvelee nyt entistä paremmin verkossa. Tiedonjanoisille on avattu uusi Ratikka-aika -verkkojulkaisu, joka sukeltaa pintaa syvemmälle vuoteen 2021, kun Ratikalla liikkuminen on tamperelaisille arkipäivää. Julkaisun artikkeleissa syvennytään myös usein Ratikasta kysyttyihin kysymyksiin ja kerrotaan Ratikan käyttöönoton vaiheista.

– Haluamme tarjota Ratikan tuleville käyttäjille kootusti syventävää tietoa siitä, miten käyttöönotto etenee ja miten uusi kulkuväline tulee vaikuttamaan meidän kaikkien arkeen, Tampereen Raitiotie Oy:n viestinnän asiantuntija Sari Mäkelä

Ratikka-aika -verkkojulkaisussa on mahdollista kommentoida artikkeleita ja ottaa kantaa niissä esitettyihin kysymyksiin.

– Toivomme, että lukijat kokevat uuden verkkojulkaisun omakseen ja lähettävät meille myös toiveita aiheista, joita haluaisivat julkaisussa käsiteltävän, Mäkelä jatkaa.

Uuden verkkojulkaisun sisällöntuotannosta vastaa Tampereen Raitiotie Oy ja julkaisun artikkelit kirjoittaa ammattitoimittaja. Julkaisuun avataan myöhemmin tänä vuonna blogi-osuus, jossa Ratikan tekijät pääsevät kertomaan työstään. Julkaisussa pohditaan Ratikka-aikaa myös tamperelaisten ja paikallisten yrittäjien kanssa.

– Ratikka tekee Tampereesta entistä modernimman kaupungin ja tulee muuttamaan niin kaupungin katukuvaa kuin yleistä tunnelmaakin. Saamamme palautteen perusteella ihmisiä kiinnostaa kovasti Tampereen joukkoliikenteen tulevat ratkaisut, mutta myös Ratikan vaikutukset kaupungin viihtyisyyteen. Ratikka-aika -verkkojulkaisu on perustettu, jotta voimme kertoa myös siitä jo nyt, Mäkelä selostaa.

Tutustu Ratikka-aika -verkkojulkaisuun:

www.ratikka-aika.fi

Lisätietoja:
Sari Mäkelä
Viestinnän asiantuntija
Tampereen Raitiotie Oy
puh. 040 800 4202
sari.makela@tampereenraitiotie.fi