Tampereen Ratikka-aika alkaa koeajoilla – Ota Ratikka-ajan liikennesäännöt haltuun!

Tampereen Ratikka-aika alkaa koeajoilla – Ota Ratikka-ajan liikennesäännöt haltuun!

Tampereen raitiotieradalla aloitettiin koeajot testiraitiovaunulla maaliskuun puolivälissä 2020 ja niitä jatketaan lajinsa ensimmäisellä Tampereen Ratikalla heinäkuun alussa. Raitiovaunu on täysin uusi liikenneväline Tampereen liikenteessä. Jotta liikkuminen yhdessä on kaikille sujuvaa ja turvallista, liikennesääntöjen kertaaminen ja tarkkaavaisuus ovat jokaiselle valttia. Tampereen Ratikan verkkosivuille on koottu tietoa Ratikkakaupungin liikenneturvallisuudesta. Voit ladata sivuiltamme liikenneturvallisuusmateriaaleja myös omaan käyttöösi.

Kuva: Wille Nyyssönen, Raitiotieallianssi

Tampereen Ratikan liikenneturvallisuus-sivua päivitetään sitä mukaa, kun uusia raitiotiealueita otetaan käyttöön ja uusia liikenneturvallisuusmateriaaleja tuotetaan. Voit tutustua sivuillamme mm. koeajoalueeseen, liikennejärjestelykaavioihin, Ratikkakaupungin liikennesääntöihin ja liikennesääntöjä käsitteleviin videoihin, kouluille ja päiväkodeille suunnattuihin liikennekasvatusmateriaaleihin sekä testiraitiovaunuun.

Ollaan yhdessä tarkkoja liikenteessä!

Tampereen Ratikan liikenneturvallisuus-sivut >

Liikenneturvallisuus

 

 

Lue myös:

Lajinsa ensimmäinen Tampereen Ratikka lähtee katuverkolle yöllä

Tampereen Ratikan testivaunu liikkuu Hervannassa maaliskuun puolivälistä alkaen – Nyt on oikea hetki kerrata liikennesäännöt