Tampereen Ratikka-juhlan ohjelmaan muutos koronan vuoksi – Noora Louhimo Experience Duon tilalle Jenni Mustajärvi

Tampereen Ratikka-juhlan ohjelmaan muutos koronan vuoksi – Noora Louhimo Experience Duon tilalle Jenni Mustajärvi

Tampereen Ratikan liikennöinnin aloittamista juhlitaan verkkotapahtuman muodossa sunnuntaina 8. elokuuta. Tapahtuma on siirretty verkkoon heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Tapahtuman ohjelmaan on tullut muutos, sillä Noora Louhimo Experience Duo on ilmoittanut esteestä omaehtoisen karanteenin vuoksi. Heidän tilallaan tapahtumassa esiintyy Jenni Mustajärvi. Suora verkkolähetys on käynnissä sunnuntaina klo 12-13.30 osoitteessa live.tampereenratikka.fi.

Jenni Mustajärvi esiintyy Ratikka-juhlassa sunnuntaina 8. elokuuta.

Tampereella otetaan Ratikka-ajan alkaminen vastaan 8.8. verkossa järjestettävän Ratikka-juhlan merkeissä. Ratikka-juhlan ohjelmassa on tapahtunut muutos. Noora Louhimo Experience Duon tilalla tapahtumassa esiintyy Jenni Mustajärvi.

– Noora Louhimo Experience Duo on estynyt esiintymään omaehtoisen koronakaranteenin vuoksi. Koko Battle Beast on joutunut avustajineen karanteeniin altistumisriskin vuoksi, Louhimo on kertonut Ratikka-juhlan järjestämisestä vastaaville Tampereen Raitiotie Oy:lle ja Tampereen kaupungille.

Laulaja-lauluntekijä Jenni Mustajärvi on julkaissut kolme singleä. Jenni on tehnyt kappaleita myös isälleen Pate Mustajärvelle sekä noussut lavalle vierailevana solistina Popedan keikoilla. Jenni keikkailee duona ja triona sekä oman bändin kanssa. Jenni Mustajärvi on yksi kiinnostavimmista artistitulokkaista.

Tapahtuman pääesiintyjä on Diandra. Lisäksi tapahtumassa esiintyy Takomo, ja ohjelmassa nähdään myös kappale Tampereen Työväen Teatterin Matilda-musikaalista. Juhlapuheet pitävät pääministeri Sanna Marin sekä Tampereen pormestari Lauri Lyly. Ratikka-juhlan juontaa Sean Ricks ja tapahtumassa on esillä myös Ratikan tekijöitä.

Omia juhlatunnelmiaan voi jakaa juhlan aikana Instagramissa ja Twitterissä aihetunnisteella #Ratikkajuhla. Parhaat otokset palkitaan Ratikka-tuotepaketeilla. Tampereen Raitiotie Oy on voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä tapahtuman jälkeisellä viikolla.

Ratikat mukana juhlatunnelmassa

Ratikoillakin on oma roolinsa tapahtumassa; ne piipahtavat Ratikka-juhlan aikana Keskustorilla esittäytymässä. Sunnuntaina 8.8. ei ajeta matkustajaliikennettä, mutta Tampereen Raitiotie Oy ja Nysse ovat arponeet 40 onnekasta, jotka pääsevät ensimmäisinä testaamaan Ratikka-juhlapäivänä matkustamista linjalla 1 – Sorin aukiolta Kaupin kampukselle ja takaisin. Arvonta oli yleisölle avoinna ma 1.8. klo 16.00 asti.

Ratikka-juhlapäivänä Keskustorilta ajettava bussiliikenne on poikkeusreiteillä klo 10-14. Aiheesta löytyy lisätietoa Nyssen kanavista.

Liikennöinti alkaa maanantaina 9. elokuuta

Ratikan liikennöinti molemmilla linjoilla (linja 1 ja linja 3) alkaa varhain maanantaiaamuna 9.8. Ratikat liikennöivät siitä lähtien joka päivä 7,5 minuutin vuorovälein. Ratikan reitit ja aikataulut löytyvät Nyssen reittioppaasta.

Linjan 3 ensimmäiset lähtöajat:
Hervannan kampus – Pyynikintori 04:26
Hervantajärvi- Pyynikintori 04:38
Pyynikintori – Hervantajärvi 05:02

Linjan 1 ensimmäiset lähtöajat:
Kaupin Kampus- Sorin Aukio 05:46
Sorin Aukio – Kaupin Kampus 05:30

Lisätietoja:

Ratikka-juhla

 

Ratikka-juhlan livestream:

live.tampereenratikka.fi

Sari Mäkelä
Viestintäpäällikkö
Tampereen Raitiotie Oy
puh. 040 800 4202
sari.makela@tampereenraitiotie.fi