VR rekrytoi: Suunnittelija Tampereen Ratikan liikennöintiin

VR rekrytoi: Suunnittelija Tampereen Ratikan liikennöintiin

Tule Ratikan tekijäksi! VR Yhtymä Oy etsii suunnittelijaa Tampereen Ratikan liikennöintiin. Tarjolla on vastuullinen ja mielenkiintoinen työ, jossa pääset kehittämään sekä raitiotieliikennettä Tampereella että itseäsi. Tehtävä on vakituinen ja työpaikkasi sijaitsee Tampereella. Tartu tilaisuuteen 6.1.2020 mennessä VR:n sivujen kautta.

Suunnittelijana työhösi kuuluu raitiovaununkuljettajien ja liikenteenohjaajien työvuoro-, loma- ja koulutussuunnittelu sekä raitiotieliikenteen suunnittelu yhteistyössä Tampereen kaupungin joukkoliikenteen palveluryhmän kanssa. Vastaat henkilöstöresurssin ennustamisesta ja tehokkaasta käytöstä huomioiden samalla raitiotieliikenteen tehokkuuden, sujuvuuden sekä henkilöstön työhyvinvoinnin. Analysoit myös henkilöstösuunnittelun onnistumista ja osallistut sen kehittämiseen.

Ratikan liikennöintiä suunnitellaan allianssimallilla yhdessä Tampereen kaupungin ja Tampereen Raitiotie Oy:n kanssa. Käynnissä on kehitysvaihe, jossa suunnitellaan liikennöintiä, joka alkaa elokuussa 2021.  Palveluvaiheessa tehtävään tulee kuulumaan monipuolisesti kehitysvaiheessa määriteltyjen tavoitteiden mukaisia toimintoja esim laatuun, turvallisuuteen ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Työpaikkasi on Tampereella ja olet osa VR:n lähiliikenteen suunnitteluyksikköä.  Ratikan liikennöinnin suunnittelun lisäksi osallistut tarvittaessa myös VR lähiliikenteen suunnitteluun.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi >