Yrittäjäksi Ratikkakahvilaan? – Haku on avoinna

Yrittäjäksi Ratikkakahvilaan? – Haku on avoinna

Tampere Tunnetuksi ry hakee kahvilavuokralaista keskustorille sijoitettavaan Ratikkakahvilaan kesäkuusta 2019 alkaen. Tarjouksen viimeinen jättöpäivä on 10.5.2019.

Kahvilayrittäjä vuokraa Ratikkakahvilan tilat Tampere Tunnetuksi ry:ltä. Tilat koostuvat 150 neliön puupinnoitetusta terassista, vanhasta HKL:n liikenteestä poistetusta raitiovaunusta jonne on tehty 30 asiakaspaikkaa sekä myyntikontista jossa sijaitsee myös wc.

Vanhassa raitiovaunussa on kiinteänä Tampereen uuden Raitiotien infomateriaalia (digi-näyttö sekä näyttelysisältö). Hankkeen tavoitteena on elävöittää kaupunkikulttuuria ja kaupunkitilaa läntisessä keskustassa, parantaa Keskustorin keskiosan viihtyisyyttä, turvallisuutta ja palveluita sekä olla helposti lähestyttävä ja kiinnostava Tampereen Ratikan infopiste.

Ratikkakahvilan tulee olla avoinna ympäri vuoden. Kesäkaudella ja joulukuussa laajoilla aukioloajoilla.

Ratikkakahvilan ympäristöön tuodaan maakuntamuseon laatimaa digitaalista sisältöä viereiseen puistoon sijoitettavaan Näyttelytoteemiin.

Vuokrasopimus tehdään kahdeksi (2) vuodeksi. Lisäksi sopimusta voidaan jatkaa kolmen (3) vuoden optiokaudella. Sopimuksen tavoitteellinen alkamisaika on toukokuussa 2019. Toiminnan on tarkoitus alkaa kesäkuun puolessa välissä vuonna 2019.

Tutustu tarjouspyyntöön Tampere Tunnetuksi ry:n sivuilla >