Ratikan taiteen avajaiset Yo-talolla 11.12.2021

Tampereelle on luotu raitiotien mukana mittava julkisen taiteen kokoelma. Raitiotien osan 1 viimeisetkin taideteokset valmistuvat joulukuun aikana. Sen kunniaksi järjestetään Ratikan taiteen avajaiset Yo-talolla lauantaina 11. joulukuuta klo 13-14.30.

Ratikan taiteen avajaisia juhlitaan Yo-talolla lauantaina 11.12. klo 13-14.30. Tapahtumassa Ratikan taideohjelmassa mukana olleet taiteilijat pääsevät kertomaan lisää teoksistaan ja tarinoista niiden takana. Tapahtuman juontaa toimittaja Sean Ricks.

Yo-talon tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta se vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tapahtumassa on käytössä koronapassi. Tapahtumaa voi seurata myös verkon kautta klo 13-14. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma

11.45 Ovet auki
Saavu paikalle ajoissa. Tapahtumassa on käytössä koronapassi. Tarkastamme ovella henkilöllisyystodistuksen ja EU:n koronatodistuksen.

13.00 Tapahtuma alkaa
Ratikan taide -ohjelman esittely
Taiteilijoiden haastattelut:

Keynote: Brrum – Navigation Figures
Anni Kytömäki, Mia Erlin & Silja Merikallio (pysäkkitaide)
Tarmo Paunu & Pia Feinik (väliaikainen taide)
Maikki Rantala (muut teokset)
Mari Hyde & Juliana Hyrri (taideratikan taide)

14.30 Tapahtuma päättyy

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Koronaturvallisuus

Ratikan taiteen avajaisissa on käytössä koronapassi. Pyydämme Yo-talon tapahtumaan saapuvia ystävällisesti esittämään henkilöllisyystodistuksen, sekä EU:n koronatodistuksen sisäänpääsyn yhteydessä. Saavuthan ajoissa paikalle ja kaivathan koronapassin valmiiksi esiin jonottaessasi nopeuttaaksesi sisäänpääsyä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tapahtuman aikana. Muista myös pestä ja desinfioida käsiäsi. Jos tunnet olosi kipeäksi, jää kotiin seuraamaan tapahtumaa verkkolähetyksenä.


Ajankohtaista

Tutustu Ratikan taidekarttaan

Ratikan taidekartan avulla pääset tutustumaan Ratikan taiteeseen ja löydät teokset niin Ratikan reitin varrelta, Ratikasta kuin raitiotien ympäristöstäkin. Useita teoksia on jo valmiina ja lisää on vielä tulossa. Tutustu karttaan ja lähde taideseikkailulle!

Ratikan taidekartta