Yleisötilaisuudet raitiotien alustavista katusuunnitelma­luonnoksista Tampereen Linnainmaalle, Hatanpäälle ja Härmälään sekä Pirkkalaan

Alustavat katusuunnitelmaluonnoksista Tampereen Linnainmaalle, Hatanpäälle ja Härmälään sekä Pirkkalaan
Alustavat katusuunnitelmaluonnokset karttapohjalla punaisella korostettuina

Pirkkala–Linnainmaa -raitiotien alustavia katusuunnitelmaluonnoksia ja niihin liittyviä maankäyttösuunnitelmia esitellään kahdessa yleisötilaisuudessa. Linnainmaan ratahaaran tilaisuudessa voi tutustua raitiotiesuunnitelmien lisäksi Medipark IV -alueen, Alasjärven länsiosan sekä Linnainmaan raitiotievarikon alustaviin asemakaava-aineistoihin. Myös Pirkkalan ratahaaran tilaisuudessa on paikalla sekä Tampereen että Pirkkalan maankäytön suunnittelijoita, asemakaavoittajia.

Linnainmaan ratahaaran yleisötilaisuus järjestetään maanantaina 3.10.2022 klo 17 Kaupin Kampuksen Arvo-talon Jarmo Visakorpi -salissa (Arvo Ylpön katu 34). Tampereen Hatanpään ja Härmälän sekä Pirkkalan ratahaaran yleisötilaisuus järjestetään tiistaina 11.10.2022 klo 17 Nuolialan koulun ruokalassa (Kouluportinkuja 5). Kahvitarjoilu on puoli tuntia ennen tilaisuuksien alkua klo 16.30–17.

Karttapalautekysely tulossa

Raitiotien alustavia katusuunnitelmaluonnoksia voi tutkia Pirkkala–Linnainmaan raitiotien suunnittelun hankesivuilla ja karttapalautekyselyssä, jossa niistä voi antaa kartalle paikannettua palautetta. Karttakysely on avoinna 3.10.–16.10.2022.

Hankesivuilta löytyy tietoa alustavista katusuunnitelmaluonnoksista ja niihin liittyvistä alustavista maankäyttösuunnitelmista. Sivuille tulee linkki karttakyselyyn.

Valmista helmikuussa 2023

Nyt saatavan palautteen pohjalta tarkennetaan raitiotien hankesuunnitelmaa Pirkkalasta Linnainmaalle. Loppuraportti valmistuu helmikuun 2023 loppuun mennessä. Sen jälkeen Tampereen ja Pirkkalan valtuustoilla on mahdollisuus päättää mahdollisesta raitiotien toteutussuunnitteluun ryhtymisestä.

Lue myös: