Tammermatic toimittaa Tampereen Ratikan harjapesukoneen

Tammermatic toimittaa Tampereen Ratikan harjapesukoneen

Tamperelainen Tammermatic on valittu Tampereen raitiovaunujen harjapesukoneen toimittajaksi. Hankinnasta vastaa Tampereen Raitiotie Oy.

Kuva: Tammermatic

Tammermaticilla on usean vuosikymmenen kokemus raidekaluston pesusta. Yrityksen Tampereen Raitiotie Oy:lle toimittama pesukone on läpiajettava pesulinja, jossa raitiovaunun keula, sivut ja kattopaarteet sekä perä pestään harjoilla.

– Nykyaikaiset junat, metrot ja raitiovaunut on muotoiltu sekä keulasta että perästä hyvinkin virtaviivaisen näköisiksi. Siksi niiden pesuun vaaditaan erikoisosaamista. On ilo päästä tarjoamaan osaamistamme Tampereen Ratikalle, Tammermatic Oy:n toimitusjohtaja Tom Olli kertoo.

Raitiovaunujen pesussa käytettävät pesuaineet ovat Joutsen-merkillä varustettuja. Tammermaticin käyttämien tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota veden ja energian käytön pienentämiseen sekä ympäristöystävällisten materiaalien määrään ja valintaan kaikissa prosessin elinkaaren vaiheissa.

– Hellävarainen, mutta tehokas pesu ympäristöystävällisillä kemikaaleilla takaa Tampereen puhtaan imagon säilymisen liikennekalustossa myös jatkossa, Olli jatkaa.

Lisätietoa:
Tom Olli
Toimitusjohtaja
Tammermatic Oy
puh. 050 322 1195
tom.olli (at) tammermatic.fi

Lauri Hurme
Tuotepäällikkö
Tammermatic Oy
puh. 0400 299 162
lauri.hurme (at) tammermatic.com

Markus Keisala
Ratapäällikkö
Tampereen Raitiotie Oy
puh. 040 3347 824
markus.keisala (at) tampereenraitiotie.fi