Tampereen Raitiotie Oy rekrytoi: Kalustoinsinsinööri

Tampereen Raitiotie Oy etsii kalustoinsinööriä kehittymään raitiovaunukaluston ja sen elinkaarenhallinnan asiantuntijaksi ja tulevaksi kalustopäälliköksi.

Tehtäviisi kuuluu Tampereen Raitiotie Oy:n omistamien raitiovaunujen ja raiteella liikkuvan radan kunnossapitokaluston omaisuudenhallintaan liittyvät tehtävät. Tehtävä sisältää esimerkiksi kalustohankintojen valmistelua, toimitusprojektien valvontaa, kaluston ja sen kunnossapidon kehittämistä ja elinkaarenhallintaan liittyviä tehtäviä sekä edellisiin liittyvien yhtiön sisäisten prosessien kehittämistä. Kaluston kehittämisessä teet yhteistyötä kaluston käyttäjien ja yhtiön kehityshankkeissa toimivan laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Sinulla on vahva kehittämisote ja asioiden läpivientikyky. Lisäksi arvostamme tulosvastuullista ajattelutapaa ja yhteistyökykyä monitoimijaympäristössä. Tehtävänkuva ja urapolku tarkennetaan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (DI/AMK) ja kokemusta raideliikenteen kalustosta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tämän hakupainikkeen kautta viimeistään 5.3.

Lisätietoja Tampereen Raitiotie Oy:stä Ali Huttunen, puh. 040 866 3800 perjantaina 17.2. klo 9–11, tiistaina 21.2. klo 12–14 tai MPS:ltä Teemu Vuorinen puh. 0400 610 04.

Yrityksestämme

Tampereen Raitiotie Oy logo

Tampereen Raitiotie Oy on Tampereen kaupungin omistama yhtiö, joka vastaa tilaajana Tampereen raitiotieinfrastruktuurin rakentamisesta, kalustohankinnasta ja rahoituksen järjestämisestä sekä raitiotiejärjestelmän toimivuudesta. Tampereen Raitiotie Oy kehittää raitiotiestä tulevaisuuden liikennejärjestelmää, joka tukee kaupunkiseudun kasvua. tampereenratikka.fi

Meillä teet merkityksellistä työtä kaikkien rakastaman Tampereen Ratikan parissa ja vaikutat omalta osaltasi Suomen vetovoimaisimman kaupunkiseudun kasvuun ja kehitykseen. Eri alojen asiantuntijoista koostuvassa motivoituneessa ja työkavereita tukevassa tiimissämme ei turhia pönötetä. Työt tehdään rennolla, ripeällä ja rohkealla otteella, minkä ansiosta saammekin usein vastata kysymykseen, miten meillä saadaan niin paljon aikaan. Eniten nautimme siitä, että työmme näkyy konkreettisesti Tampereen seudun kaupunkikuvassa nyt ja tulevaisuudessa.