Tampereen Raitiotie Oy rekrytoi: Kiinteistöpäällikkö

Tampereen Raitiotie Oy etsii kiinteistöpäällikköä vastaamaan yhtiön omistamista kiinteistöistä: varikosta, sähkönsyöttöasemista ja kuljettajien taukotiloista. Kiinteistöpäällikkönä johdat yhtiömme kiinteistöjen ylläpitopalveluita, tuottavaa kumppaniverkostoa sekä varmistat verkoston tuottamien palveluiden laadun sekä vastaat yhtiön kiinteistökehityksestä ja niihin liittyvistä kiinteistöjen rakennuttamishankkeista.

Vastuualueellesi kuuluvat esimerkiksi budjetointi, kiinteistöomaisuuden hallinta, kiinteistöön liittyvien hankintojen kilpailutukset, valinnat ja koordinointi, kiinteistön toimivuuden jatkuva seuranta ja kehittäminen, aktiivinen sidosryhmäyhteistyö ja tietoliikenne sekä ympäristövastuu-, energiatehokkuus- ja turvallisuusasiat kiinteistöjen osalta.

Sinulla on kehittämishalua, rohkeutta ja asioiden läpivientikykyä. Lisäksi arvostamme tulosvastuullista ajattelutapaa ja yhteistyökykyä monitoimijaympäristössä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (DI/AMK) ja kokemusta kiinteistöalalta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tämän hakupainikkeen kautta viimeistään 5.3.

Lisätietoja Tampereen Raitiotie Oy:stä Jonna Anttila, puh. 040 777 2692, perjantaina 17.2. klo 9–11, tiistaina 21.2. klo 12–14 ja keskiviikkona 1.3. klo 13–14 tai MPS:ltä Teemu Vuorinen puh. 0400 610 041.

Yrityksestämme

Tampereen Raitiotie Oy logo

Tampereen Raitiotie Oy on Tampereen kaupungin omistama yhtiö, joka vastaa tilaajana Tampereen raitiotieinfrastruktuurin rakentamisesta, kalustohankinnasta ja rahoituksen järjestämisestä sekä raitiotiejärjestelmän toimivuudesta. Tampereen Raitiotie Oy kehittää raitiotiestä tulevaisuuden liikennejärjestelmää, joka tukee kaupunkiseudun kasvua. tampereenratikka.fi

Meillä teet merkityksellistä työtä kaikkien rakastaman Tampereen Ratikan parissa ja vaikutat omalta osaltasi Suomen vetovoimaisimman kaupunkiseudun kasvuun ja kehitykseen. Eri alojen asiantuntijoista koostuvassa motivoituneessa ja työkavereita tukevassa tiimissämme ei turhia pönötetä. Työt tehdään rennolla, ripeällä ja rohkealla otteella, minkä ansiosta saammekin usein vastata kysymykseen, miten meillä saadaan niin paljon aikaan. Eniten nautimme siitä, että työmme näkyy konkreettisesti Tampereen seudun kaupunkikuvassa nyt ja tulevaisuudessa.