Tampereen Raitiotie Oy rekrytoi: Ratapäällikkö

Tampereen Raitiotie Oy etsii ratapäällikköä vastaamaan raitioradasta ja sen kunnon seurannasta, radan kunnossapidosta ja sen laadunvalvonnasta.

Ratapäällikön tehtäviin kuuluvat muun muassa

  • infran kunnossapidon järjestäminen ja valvonta
  • vastuualuettaan koskevan infran ja kunnossapidon kehittäminen huomioiden teknologian kehittyminen ja loppukäyttäjän tarpeet
  • kunnossapitoallianssin budjetointi sekä talouden seuranta
  • radan investointihankkeille ratainfran vaatimusten määrittäminen ja vastaanottaminen järjestelmään
  • vastuualueen palvelutasojen määrittäminen, ylläpito ja toteutumisen valvonta
  • omaisuudenhallintasuunnitelmat ja -tavoitteet lyhyellä ja pitkällä aikavälillä
  • radan käytön ja kunnon seurannasta vastaaminen

Odotamme sinulta kehittämishalua, rohkeutta ja asioiden läpivientikykyä. Lisäksi arvostamme tulosvastuullista ajattelutapaa ja yhteistyökykyä monitoimijaympäristössä. Tehtävänkuva ja urapolku tarkennetaan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (DI/AMK) ja kokemusta ratamaailmasta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tämän hakupainikkeen kautta viimeistään 5.3.

Lisätietoja Tampereen Raitiotie Oy:stä Jonna Anttila, puh. 040 777 2692 perjantaina 17.2. klo 9–11, tiistaina 21.2. klo 12–14 ja keskiviikkona 1.3. klo 13–14 tai MPS:ltä Teemu Vuorinen puh. 0400 610 04.

Yrityksestämme

Tampereen Raitiotie Oy on Tampereen kaupungin omistama yhtiö, joka vastaa tilaajana Tampereen raitiotieinfrastruktuurin rakentamisesta, kalustohankinnasta ja rahoituksen järjestämisestä sekä raitiotiejärjestelmän toimivuudesta. Tampereen Raitiotie Oy kehittää raitiotiestä tulevaisuuden liikennejärjestelmää, joka tukee kaupunkiseudun kasvua. tampereenratikka.fi

Meillä teet merkityksellistä työtä kaikkien rakastaman Tampereen Ratikan parissa ja vaikutat omalta osaltasi Suomen vetovoimaisimman kaupunkiseudun kasvuun ja kehitykseen. Eri alojen asiantuntijoista koostuvassa motivoituneessa ja työkavereita tukevassa tiimissämme ei turhia pönötetä. Työt tehdään rennolla, ripeällä ja rohkealla otteella, minkä ansiosta saammekin usein vastata kysymykseen, miten meillä saadaan niin paljon aikaan. Eniten nautimme siitä, että työmme näkyy konkreettisesti Tampereen seudun kaupunkikuvassa nyt ja tulevaisuudessa. 

Tampereen Raitiotie Oy logo