Skoda rekrytoi: Työnjohtaja kiskokaluston huoltoon

Haluatko Ratikan tekijäksi? Innostutko teknisestä ongelmanratkaisusta, kehittämisestä sekä esimiestyöstä? Škoda Transtech etsii nyt Tampereen varikolle työnjohtajaa raitiotiekaluston kunnossapitoon. Tarjolla mielenkiintoinen työmahdollisuus raitiovaunujen parissa!

Kuva: Aki Rask/Tampereen Raitiotie Oy

Varikon operatiivisena esihenkilönä työskentelet osana Service-yksikköä toimien huoltoasentajien esimiehenä ja vastaat kiskokaluston huoltojen ja viankorjauksien laadukkaasta, tehokkaasta sekä turvallisesta toteutuksesta. Päivittäisten esimies- ja työnjohtotehtävien lisäksi pääset mukaan toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen, jatkuvan parantamisen periaatteita noudattaen. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan, muiden sidosryhmien ja oman yrityksen muiden yksiköiden kanssa Suomessa ja Tsekeissä.

Toivomme sinulta tietoisuutta teknisten laitteiden huollon käytännön toteuttamisesta ja ennen kaikkea kiinnostusta syventää osaamista kiskokalustotekniikan maailmaan. Lisäksi sinulla on aiempaa näyttöä työnjohtotyöstä ja innokkuutta osallistua toiminnan kehittämiseen. Koulutustaustasi on korkeakoulututkinto kone-, sähkö- tai esim. ajoneuvotekniikan alalta. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi edellytämme perustasoista englannin kielen osaamista. Koska tehtävässä käytetään työn tukena useita tietokoneohjelmia sekä laaditaan erilaisia työhön liittyviä dokumentteja, edellytämme hakijoiltamme hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa kykyä ilmaista itseään kirjallisesti. Työtä tehdään lähtökohtaisesti päivävuorossa.

Ilmoitus Skodan sivuilla >

Lisätietoja:

Mika Halme, Service Manager
puh. 040 863 0287

Johanna Keski-Petäjä, HR-asiantuntija
johanna.keski-petaja@skodagroup.com

Lue myös: