Tampereen Ratikan sähköntoimittajaksi Loiste Sähkönmyynti Oy

Tampereen Ratikan sähköntoimittajaksi Loiste Sähkönmyynti Oy

Tampereen Raitiotie Oy on solminut Tampereen Ratikan sähköenergian hankinnasta sopimuksen Loiste Sähkönmyynti Oy:n kanssa. Ostettava sähkö tuotetaan kokonaisuudessaan uusiutuvilla energialähteillä.

Tampereen Ratikka Hämeensillalla
Kuva: Tampereen Raitiotie Oy/ Pasi Tiitola

Tampereen Raitiotie Oy ja Loiste Sähkönmyynti Oy ovat solmineet Tampereen Ratikan sähköenergian hankinnasta sopimuksen ajalle 9.8.2021-31.12.2025. Perussopimusta voidaan jatkaa optiona yhdellä vuodella. Ratikan käyttämä sähköenergia tuotetaan täysin uusiutuvilla energialähteillä.

– Tampereen kaupungin strategian mukaan Tampere on hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Kaupunki kasvaa vauhdilla, ja liikenteellä ja liikkumisella on iso merkitys ilmastolle. Ratikka on osaltaan mukana vastaamassa haasteeseen, sillä sähköisenä ajoneuvona se laskee joukkoliikenteen päästöjä selkeästi. Olemme iloisia voidessamme aloittaa Loiste Sähkönmyynti Oy:n kanssa yhteistyön yhteisten arvojemme parissa, Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö toteaa.

– Tampereen Ratikan päätös ympäristöystävällisestä energiasta on osoitus vastuullisuudesta ja yhteisestä matkastamme kohti hiilineutraaliutta. Molempien yritysten arvot kohtaavat, sillä myös Loiste Sähkönmyynti haluaa auttaa ihmisiä tekemään ympäristötekoja helposti omassa arjessaan. Valinta tukee myös kotimaisuutta. Juuriltaan kainuulainen Loiste Sähkönmyynti on mukana mahdollistamassa tamperelaisten ekologista liikkumista päivittäin täysin voimin, sillä myös raitiovaunut on valmistettu Kainuussa, Loiste Sähkönmyynti Oy:n myyntijohtaja Jani Pääkkönen kertoo.

Loiste Sähkönmyynti Oy on valtakunnallinen, suomalainen energiayhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa entistä suuremmaksi energiapalveluyhtiöksi. Huhtikuun alussa Loiste Sähkönmyynti Oy ja Lumme Energia Oy yhdistivät voimansa ja ovat pian yhdessä 5. suurin energiayhtiö Suomessa. loiste.fi

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Pekka Sirviö
Tampereen Raitiotie Oy
puh. 040 334 5798
pekka.sirvio@tampereenraitiotie.fi

Myyntijohtaja Jani Pääkkönen
Loiste Sähkönmyynti Oy//Lumme Energia Oy
puh. 050-477 1990
jani.paakkonen@loiste.fi

Lue myös:

Kestävä kaupunki kulkee ratikalla